Administrar

VOLTA AMB VELER PEL MES DE JULIOL O AGOST

jovesalcudia | 28 Maig, 2008 16:22 |

Estam preparant una sortida amb veler per dur a terme durant el mes de juliol o agost amb un grup de 7 joves d´alcúdia i dos educadors que us acompanyaran. Les activitats a dur a terme dins el veler són les típiques de qualsevol navegant, s´hauran de cumplir els torns de tasques dins el veler i tambè hi haurà qualque tasca de col.laboració amb qualque neteja de platges. Pot estar molt bè, uns dies de navegació amb veler per les costes mallorquines és un somni per molta gent. Divendres 30 de maig a les 17:30 reunió a ca´n Joanet per tots els interessats. No t´ho perdís, anima´t!!!!!Tongue out

Programa d┤activitats Canya a l┤estiu

jovesalcudia | 23 Maig, 2008 17:05 |

Ja tenim fet el programa d´activitats canya a l´estiu. El programa començerà la primera setmana de juliol i acabarà la darrera d´agost. Hi haurà activitat cada dimarts i dijous. Les activitats són: excursió amb barca, escalada, malabars a la platja, taller de ball, taller de tatuatges hena, excursió a peu i amb bicicleta, acampada, un poc de tot per tenir un estiu ben mogudet i entretengut!!!!

Ja ho sabeu el preu és de 20 euros per un mes d´activitats i de 35 euros per els dos mesos d´activitats.

Per apuntar-se passar per ca´n Joanet i demanar els papers de la subscripció. Fins el 15 de juny. Hi ha places limitades, no et quedis fora!!! Cool

PROGRAMA D┤ACTIVITATS ACAMPALLENGUA 2008

jovesalcudia | 21 Maig, 2008 07:35 |

Aqui teniu l´enllaç on hi ha tota la informació.

 http://www.acampallengua.cat/

 

A passar-ho bè s´ha dit!!! Amb responsabilitat, eh!!! 

ESTAM PROGRAMANT TOTA UNA SERIE D┤ACTIVITATS PER L┤ESTIU

jovesalcudia | 13 Maig, 2008 13:21 |

Des de l´àrea de joventut estam programent un estiu ben mogut. El programa d´activitats serà el dimarts i dijous del mes de juliol i agost. Hi haurà activitats de tot tipus, activitats de mar, de muntanya, tallers, acampades, un poc de tot per aprofitar l´estiu que ja el tenim aquí. Esper que la gent s´apunti i així com més serem més riurem.Cool

Ahh! El programa d´activitats es dirà CANYA A L´ESTIU. 

Logo guanyador del concurs

jovesalcudia | 12 Maig, 2008 10:36 |

Logo guanyador del concurs

Aquest és el logo guanyador del concurs i que a partir d'ara representarà aquest bloc. El seu autor és Raul Delgado de 2n de Batxiller A de l´IES d´Alcúdia. Enhorabona Raul, ja saps que has guanya´t el premi d´un val de 60 euros per gastar als comerços d´alcúdia!!!!!!!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS